Kozijnen

 

 

Of u nu gaat voor het vertrouwde houten kozijn met zijn duurzaamheid en bewerkingsgemak, of voor het schoonmaakgemak van een kunststofkozijn, wij kunnen u helpen.

Vos-Tuinstra maakt, levert en plaatst houten kozijnen op maat. Alles naar uw wens.
Wilt u zelf aan de slag, wij kunnen u de kozijnen en het glaswerk leveren. Vertrouwd u liever op de expertice van onze medewerkers, dan plaatsen wij het kozijn.

Vos-Tuinstra is tevens officieel dealer van KRAFT-kunstof-kozijnen. Makkelijk in onderhoud en leverbaar in diverse soorten en kleuren.

 
 

 

 

Glas

 

Wilt u besparen op uw energie-rekening, Glas is 1 van de grootste koude-gaten in huis. Vervanging van beglazing door dubbelglas, HR, HR++ of 3-dubbelglas zorgt voor een aanzienlijke besparing in de kosten.
Om deze aanpassing voor u aantrekkelijk te maken krijgt u van het rijk tevens een subsidie voor de plaatsing van energie-besparende beglazing.

Vos-Tuinstra levert, plaats en adviseert over de mogelijkheden tot energie-besparing door andere beglazing

 
 
 

Op zoek naar andere beglazing. Vos-Tuinstra heeft naast het standaard enkel- en dubbelglas een groot assortiment, van draadglas tot vele soorten sierbeglazing.
Nieuw in ons assortiment: Verwarmd glas, standaard glas met een ingebouwde, electronische verwarming. Ideaal voor het verwarmen van Serre's en Badkamers

 

Tuinhuisjes / Serre's

 

Heeft u genoeg van al die rondslingerende, steeds maar in de weg liggende tuingereedschappen... ???
Een tuinhuisje geeft u de ruimte en is bovendien een prachtige aanvulling op uw tuin.

Of u nu extra ruimte in de garage of in de kamer wilt creeŽren, Vos-Tuinstra is het adres. Een tuinhuisje of een serre, geheel naar eigen ontwerp, is de oplossing.

Vos-Tuinstra bouwt, levert en plaats tuinhuisjes en serre's op maat en naar persoonlijke wensen.

 

Klik voor enige voorbeelden van tuinhuisjes en serre's op 1 van de plaatjes.

 

 

TuinideeŽn

 

Tuin-accesoires, Schuttingen, Pergola's of een design naar eigen idee ....??? In hout, glas, ijzer of ander materiaal ....???
Vos-Tuinstra denkt mee, ontwerp en bouwt volledig naar uw wensen.

Wij hebben ervaring op verschillende gebieden als het neerkomt op tuinideeŽn. Of uw nu zelf een idee heeft voor een schutting, pergola of tuin-versiering, of u wenst informatie, wij hebben een open gedachtengang en zullen u zoveel mogelijk helpen.

 

Klik voor enige voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten op 1 van de plaatjes.